14.11.15

ПРАВИЙ СЕКТОР – ПАСТКА ДЛЯ ПАТРІОТІВ?

Влада – головний ресурс будь-якої політичної сили, що РЕАЛЬНО, а не лише на словах, хоче щось змінити в державі. Без влади жодні партійні програми не можуть бути реалізовані на рівні держави, хай хоч вони сто разів прогресивні і реалістичні.

Є лише два шляхи отримати владу: мирний парламентський, тобто шлях виборів за встановленим правлячим режимом законами - і революційний, силовий, всупереч цім законам.

Відмова ж від обох цих шляхів, як то зробив "Правий сектор", автоматично означає і повну відмову від боротьби за владу, а отже – і відмову від реалізації своєї партійної програми державотворення. Тобто, "Правий сектор" практично напряму заявив, що його "державницька" програма – не більш ніж популіський піар-хід для власної розкрути в очах своїх адептів. Саме адептів, а не всього народу, бо відмова і від виборів, і від революції – означає і відмову від популяризації цієї програми серед широких мас. Що ми, до речі, й спостерігаємо: практична повна відсутність агітаційно-пропагандивної роботи в масах.