11.06.15

"Почём опиум для народа?"

Я вже не раз казав керівництву "Тризуба", що не можна прив'язувати будь-яку національно-визвольну чи революційну боротьбу до християнства (що вони постійно роблять).

По-перше, сама сутність християнства - то обожнювання БУДЬ-ЯКОЇ влади і мазохічне хизування смиренням перед знущаннями та насиллям. По-друге, християнство - це завжди та чи інша церковна ієрархія, яка керує через релігійні ритуали своєю паствою (тобто - бидлом, стадом).
З цією проблемою у свій час стикнулося і ОУН-УПА (котрі сучасні "бандерівці" постійно хочуть перетворити на таких-собі побожних овечок). Ось що писав Головнокомандувач УПА Василь Кук - "Юрій Леміш" у 1950 р., в своєму програмному листі до керівництва ОУН у еміграції:

"...Не виглядає нам доцільним зв'язувати сьогодні ОУН з будь-якою філософічною системою, наприклад, з ідеалізмом, волюнтаризмом тощо. Всі ці філософські системи дуже мало мають значення у нашій визвольній боротьбі, і тому ми всяку філософію на даному етапі нашої боротьби залишили до кращих, спокійніших часів... Подібно мається з обов'язковим визнаванням членами ОУН християнської моралі. Сьогодні ОУН в процесі боротьби виробила власну націоналістичну, революційну мораль, і тільки ця мораль повинна всіх членів ОУН зобов'язувати..."

Сьогодні ми спостерігаємо ту ж саму гру, котру християнські Церкви вели на протязі всього свого існування: повну безпринципність і продажність, як з боку православних, так і з боку католицьких вищих ієрархів.

Ось останній приклад такої політичної проституції християнської Церкви:
Папа Римський подарував Путіну медаль "Ангел миру"

Немає коментарів:

Дописати коментар