03.06.15

Революціонери чи імітатори?

Сьогодні слово "революція" та "революційна боротьба" активно використовується політичними шахраями, спекулянтами та базіками для отримання  дешевої популярності та маніпулювання масами. Проте, можна сміло стверджувати, що практично ВСІ легально діючі в Україні організації, що виголошують революційні гасла – є організаціями або шахрайськими, або – контролюються правлячим режимом для придушення  революційних настроїв народу.

Довести то дуже легко. Для того, щоб революційна боротьба мала успіх, потрібні три складові: революційна Ідея, революційна Організація, і революційна Дія (або, як це іменували Провідники українського націоналізму, - "революційний Чин").

Зауважу, не будь-які Ідея, Організація і Чин, а саме РЕВОЛЮЦІЙНІ, тобто створені під одну мету: знищення старої політично-економічної державної формації разом з її носіями і побудова нової. Ще раз: не парламентське переобрання, не співпраця з правлячим режимом у рамках та межах створених ним правил політичної та законодавчої гри, не теорія "малих добрих справ", а саме – ЗНИЩЕННЯ вщент старої антинародної системи влади разом з її можновладцями. 

Розберемо докладніше ті три складові Революції і їх відмінності від діяльності звичайних партій, вписаних в рамки правлячого зараз в Україні кримінально-олігархічного владного режиму.

Революційна Ідея – повинна нести в собі програму докорінної зміни існуючої системи економічних, політичних, соціальних, ідеологічних складових, на котрі спирається правлячий режим, що революціонери його бажають звалити. Не РЕФОРМУВАТИ, а саме – докорінно ПЕРЕФОРМАТУВАТИ. Тобто, якщо використовувати комп'ютерні аналогії, повністю змінити операційну систему, а не лише встановити патчі на стару. В умовах України головним пунктом цього переформатування є деолігархізація економіки – конфіскація у державну власність всіх стратегічних підприємств та монополій, від котрих залежить безпека держави та її сталий розвиток. Будь-яка програма будь-якої організації, де відсутній цей пункт – є не революційною, не націоналістичною, і не патріотичною, оскільки саме олігархат є тією раковою пухлиною, що її треба видалити з тіла України за будь-яку ціну. Також ця Ідея повинна бути безкомпромісною до правлячого режиму, як до ворога народу та держави і унеможливлювати будь-яку співпрацю з цим режимом.

Революційна Організація – повинна з самого початку виходити з тієї аксіоми, що вона є організацією БОЙОВОЮ, що діє у ворожому оточенні вірних правлячому режиму МВС, Армії, СБУ, судів, СМІ, чиновників. А тому – може бути лише нелегальною і побудованою за військовим принципом (жорстка дисципліна, поняття наказу, чітка ієрархія і особиста відповідальність за доручену справу, кара на смерть за зраду). Вся підготовка і всі акції членів такої організації повинні бути направлені лише на одне – захват влади за будь-яку ціну і силовим шляхом. А отже, всі члени революційної організації – є вояки і повинні постійно вдосконалювати свої бойові якості для повноцінної силової боротьби з режимом. Розділення революційної організації на "боївкарів" та "партійців" – є неприпустимим, бо це розколює організацію і веде до її знищення. Це не значить, що в революційній організації немає спеціалізації, але це повинна бути саме спеціалізація в забезпеченні досягнення однієї мети – революції, а не дві окремих шляхи: шлях силового протистояння з режимом та шлях  компромісів з ним.

Революційна Дія – повинна бути саме революційною, тобто вести до підсилення революційного спротиву народу, а не заколисування його різними "танцювальними майданами" та імітаторськими "акціями протесту". Будь-яку організацію, що заявляє про себе як про революційну, легко прорахувати саме по її діям: чи є її пропаганда такою, що закликає народ до силового спротиву антинародному режиму? Чи проводить ця організація акції прямої силової боротьби з ворогами українського народу і антинародними структурами? Чи накопичує ця організація зброю, військове спорядження? Чи веде вона бойову підготовку свої членів?

Зараз в Україні вже проростають перші паростки реальної революційної боротьби, котра прискорюється військовим вторгненням Росії та відкритою державною зрадою Порошенко та його олігархічно-кримінального оточення. Правлячий олігархат то добре розуміє і тому буде всіма засобами пробувати перевести реальні революційні процеси в їх імітацію через керовані ним псевдо-революційні організації і псевдо-революційних політиків. Тому справжній патріот-революціонер повинен завжди тримати в голові цю тріаду: Ідея-Організація-Дія.

Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар