14.10.15

Борці з "провокаторами" знову на сцені

Сьогодні, повернувшись з ворожого тилу в Київ, прогулявся на шоу під гучною назвою "Марш Героїв".
Хоча я й знав, що воно буде з себе уявляти такий собі рімейк всіх попередніх псевдо-націоналістичних тусовок, котрі ми регулярно спостерігаємо ще з 90-х, але все рівно було цікаво, чи хоч щось змінилось у головах наших "націонал-патріотичних лідерів" після Вогняного Майдану та півтора роки війни.
Як виявилось, ні: навіть смерть беззбройних (завдяки їх таки боротьбі з "провокаторами" на Майдані) хлопців з Небесної Сотні, знищенню в котлах сотень добровольців, відкрита зрада та колаборанство їх "головнокомандувачів" і здача майже 10% українських земель окупанту - їх нічому не навчило. Зі сцени лунали ті ж самі гасла "ніяких провокацій!", "ми проти кривавих бунтів!" та "ми за мирну боротьбу!". 

Фактично, якщо підсумувати все, про що "радикально-революційні" "провідники", "вожді" та "лідери" волали зі сцени, то випливає наступне: "Ми не проти того, щоб рікою лилась кров патріотів, головне - щоб не лилась кров "паханів" та "шісток" кримінально-олігархічного режиму". 

Ще веселіше було чути, коли ці псевдо-революціонери з пафосом виголошували: "Ми повинні готуватися взяти всю владу в свої руки!". Панове "полупровідники"! Оскільки ви "проти кривавих бунтів", тобто - силового спротиву антиукраїнському антинародному кримінально-олігархічному режиму державних злочинців (котрих ви ж самі називаєте абракадаброю "внутрішньо-окупаційний режим"), то ви просто фізично не в змозі підготувати людей до Революції. Це все рівно, якби ви готувалися до матчу з боксу, граючись в шахи. Панове "вожді", борці-революціонери з антинародними режимами виховуються в РЕАЛЬНІЙ СИЛОВІЙ БОРОТЬБІ, а не в партійних офісах чи під час пацифічно-законослухняних "танців з ліхтариками" на майданах.

Ваші вимахування червоно-чорними прапорами з бойовими тризубами і дефіле в камуфляжах просто смішні, коли ви волаєте "ніякої крові!". Смішні, бо будь-який СПРАВЖНІЙ український націоналіст зразу ж пригадає вам і "наша влада повинна бути страшною" Бандери, і про "тільки кров і залізо розсудить нас з ворогами" Стецька, і про "ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів твоєї Нації" з Декалога ОУН. Та й будь-хто, хто хоч трохи знає історію УВО-ОУН-УПА, просто плюне вам в пику, коли почує ваше "ніякої крові!" щодо відкритих ворогів українського народу.

Фактично, ви є зрадниками української нації і агентурою того самого "внутрішньо-окупаційного режиму", котрий завдяки вашої кропіткої праці по боротьбі з "провокаторами" (а насправді - зі справжніми патріотами-революціонерам) і панує всі роки фіктивної "незалежності" в Україні.

Лише один раз ви не змогли втримати під контролем патріотично-революційний зрив народу - на Вогняному Майдані. Але ви швидко прийшли в себе і знову загасили революційний рух в Україні, вбивши одних (як Сашка Білого), запроторивши за ґрати інших і знищивши в "котлах" третіх.

Саме ви, а не міфічні "антиукраїнськи сили", смачно харкнув на могили Небесної Сотні, привели до влади одного з засновників Партії Рецидивістів з усім кримінально-олігархічним кодлом. 
Саме ви заблокували допомогу вже відмобілізованного Майдану спочатку патріотам українського Криму, а потім - Донбасу. А після того, як їх, беззбройних з вашої ласки, просто взяли в заручники, - об"явили "зрадниками".
Саме ви спокійно спостерігали, як аваківська-порошенківська перейменована "беркутня" вбивала і кидала за ґрати найкращих синів та дочок українського народу.
Саме ви виконували зрадницькі мінські договірнняки, відводячи людей та зброю з передової та припинивши звільнення українських земель.
І саме ви спокійно спостерігали, коли Верховна Зрада легалізовувала окупацію спочатку Криму, а потім - Донбасу.
І не просто спостерігали, а й активно "боролися з провокаторами", називаючи такими всіх, хто закликав до справедливої кари державним зрадникам.

Ви не покарали ЖОДНОГО з ворогів української нації, які прикрились державними посадами, депутатськими "корочками" та погонами. Жодного з тих, хто для вас уособлює владу. БО ВИ - ХОЛУЇ, ПАНОВЕ! Раби, для котрих будь-яка влада є недоторканною, хоч ви й пролізли в "народні лідери" саме на заявах про боротьбу з цією владою.

Але ваш час вже проходить: Вогняний Майдан та війна за звільнення України від рашиських окупантів народили тисячі справжніх, а не офісно-СБУшних, націоналістів-революціонерів, котрі зметуть і вас, і ваших хазяїв-олігархів. І вам вже не допоможуть ні крики про "провокаторів", ні мантри "Путін нападе!", ні молитви на дутих "провідників" на кшталт Яроша та Білецького - ви будете знищені повстанцями за волю українського народу навіть швидше, ніж той режим, котрому ви служите: бо олігархат захищають сотні тисяч вишколених псів з СБУ, МВС та ВВшної "нацгвардії", а вас - ніхто. І ви це саме розумієте, а тому вже посилаєте на майданні сцени своїх "замів" та "речників", а не лізете на них самі, як ви робили то ще півроку тому.

Наприкінці хочу нагадати вам, панове "полу-провідники" та "чверть-вожді": НАРОД, КОТРИЙ ВЗЯВ В РУКИ ЗБРОЮ, ВЖЕ НІКОЛИ НЕ СТАНЕ НА КОЛІНА!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

P.S.: Дивіться самі на цей камуфльований цирк і робіть висновки: погуляли, поволали, попіарились - і розбіглися по домівкам та партійним офісам. Проте - ніяких "провокацій"... https://www.youtube.com/watch?v=lW-B72k6EG8
В той час як "вожді" щось там співали за "революцію гідності" та "ніякої крові", а камуфльовані "революціонери" ледь не лопалися від власної "крутізни" та "радикальності" - в 200 м від них: беркутня З АВТОМАТАМИ шмонала тих, хто йшов послухати тих "революціонерів" про "тільки мирний спротив".

Немає коментарів:

Дописати коментар