11.06.15

"Почём опиум для народа?"

Я вже не раз казав керівництву "Тризуба", що не можна прив'язувати будь-яку національно-визвольну чи революційну боротьбу до християнства (що вони постійно роблять).

По-перше, сама сутність християнства - то обожнювання БУДЬ-ЯКОЇ влади і мазохічне хизування смиренням перед знущаннями та насиллям. По-друге, християнство - це завжди та чи інша церковна ієрархія, яка керує через релігійні ритуали своєю паствою (тобто - бидлом, стадом).

09.06.15

Деякі поради щодо організації акцій протестів

Спостерігаючи за "танцями на граблях", котрі наші законослухняні опозиціонери раз за разом виконують на різних "майданах" вирішив написати коротку інструкцію для тих українських патріотів, які збираються РЕАЛЬНО боротися з кримінально-олігархічною диктатурою в Україні, а не лише імітувати ту боротьбу за завданням правлячого режиму. Тим більш, що мене, як людину, яка професійно вивчала методи спецслужб на придушення таких акцій, просто дратує непрофесіоналізм організаторів тих "майданів" і постійне "підставляння" беззахисних людей, що їм довірились.

08.06.15

Трішечки прикладної психології

"В обоих мирах полно храбрецов, людей чести. Они готовы бросаться на врага, отстаивать свои принципы, давать отпор мерзавцам, но… только если все происходит быстро. Дайте отважным людям время на раздумье и их количество резко сократится. Они начнут думать о себе, о выгодах, о бесполезности благородных поступков, об адекватном ответе на злодеяния, да о чем угодно! Но после размышлений уже мало кто будет бросаться на врага, отстаивать свои принципы и давать отпор мерзавцам. Мысли отравляют честь, делают ноги ватными, а сердца дряблыми. Но если взять оставшихся храбрецов, самых стойких, и объяснить им, что подвиги пойдут во вред их семьям, то и эти отрекутся от самих себя. Храбрец, обременный заботой о родных, превращается в труса."
(АРЕС - Даниил Аксенов)

03.06.15

Революціонери чи імітатори?

Сьогодні слово "революція" та "революційна боротьба" активно використовується політичними шахраями, спекулянтами та базіками для отримання  дешевої популярності та маніпулювання масами. Проте, можна сміло стверджувати, що практично ВСІ легально діючі в Україні організації, що виголошують революційні гасла – є організаціями або шахрайськими, або – контролюються правлячим режимом для придушення  революційних настроїв народу.

Довести то дуже легко. Для того, щоб революційна боротьба мала успіх, потрібні три складові: революційна Ідея, революційна Організація, і революційна Дія (або, як це іменували Провідники українського націоналізму, - "революційний Чин").

02.06.15

За це мене забанив Фейсбук

Вот ты сидишь, такой, юзернейм, в интернетиках, лампово троллишь каклов картинками про сало и пенисы. Вдруг, прибегает мамка и говорит: по тель-а-визору Putin заявил что война в Украине окончена, Украина вошла в состав РФ. Твоему ликованию нет предела!
Через неделю новости - хохлы устроили шабаш на Красной Площади в Дефолт-Сити, ездили на своих Рендж-Роверах по могилам святых дидов, и даже посадили какого-то рандомного рюсака на пятилитровую бутыль от горилки.

"Наш ответ Чемберлену" (Фейсбуку)

Отже, нарешті і я став настільки значимим для кримінал-олігархату, що й мене почали блокувати у Фейсбуці. Це було передбачувано, тому переходжу з розряду дописувачів соціальних мереж у розряд вільних блогерів. Так сказати, переходимо на наступний рівень гри ;) 

Створена також спільнота "СПРОТИВ" для обговорення різних тем, що відповідають назві спільноти, там також є і чат для приватного спілкування: https://plus.google.com/communities/117951881996991335566

Також хлопцями створено блог 1 відділу розвідки ДУК ПС: http://1rzvduk.blogspot.com
І особливо рекомендую всім патріотам, чий патріотизм не закінчується на помахуванні державними прапорами та співами патріотичних пісень у вишиванках: http://ukr-sprotiv.blogspot.com

 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!