05.08.15

Поради революціонеру-повстанцю

У зв'язку з поступовим розгортанням в Україні революційно-повстанської боротьби проти кримінально-олігархічного режиму, вирішив дати декілька порад тим, хто вирішив стати на шлях боротьби за власну свободу і звільнення українського народу від влади олігархічної наволочі. Виконання пунктів цих порад дозволить попередити грубі помилки в організації та діяльності повстанських груп і збереже не одне життя, що перевірено на практиці багатьма повстанцями по всьому світу: 

1. Перестаньте дивитися на забаганки та настрої натовпу: більшість завжди є контрреволюційною, рабською та тупою. Ви повинні завжди тримати собі на думці, що воюєте не задля того, щоб задовольнити тваринні забаганки юрби, а щоб самому бути не твариною, а вільною людиною.

2. Пам'ятайте про мету вашої боротьби, але живіть сьогоденням: ви будете вільними не десь там у далекому майбутньому, якщо переможете і доживете до того часу, а є вільними ТУТ і ЗАРАЗ саме тому, що над вами більш не мають влади закони встановлені олігархатом для юрби рабів. Тобто, жити треба не ціллю, а процесом, насолоджуючись свободою боротьби, а ціль – лише тримати в голові для направлення процесу таким чином, щоб наближати її. Це дуже важливе психологічне питання, що не дасть вам психологічно виснажитися і розчаруватися у боротьбі, якщо вона триває тривалий час.Наша мета – ВЗЯТИ ВЛАДУ В УКРАЇНІ В СВОЇ РУКИ, але вирвати її з рук олігархату можуть лише ті, хто звільнив свій дух в боротьбі ВЖЕ ЗАРАЗ.

3. Не чекайте різних "лідерів", "вождів" та "провідників", що поведуть вас до перемоги. Таке очікування – то той самий рабський комплекс очікування "месії" чи "доброго царя", на якому й тримаються всі тиранії та диктатури у світі на протязі сторіч. Перестаньте скиглити "що я можу зробити один!" – тільки ви один і тільки особисто можете бути вільним, бо воля не дається зверху, а здобувається в боротьбі кожною людиною самостійно. Звичайно, зібрані в єдиний кулак вільні особистості можуть зробити набагато більше, ніж одинак. Але для цього той кулак повинен складатися зі сталі, а не з лайна.

4. Не чекайте слушних нагод та часів – самі творіть ті нагоди. Якщо в вашому місті чи селищі немає ніякої повстанської активності – робіть її самі тими силами і засобами, які вам під силу. Пам'ятайте, що Зека скинули не кулеметами та гарматами, а камінням та "коктейлями", отже – не треба недооцінювати їх ефективності в революційній боротьбі.

5. Дійте, наскільки це можливо, автономно: у підпільно-повстанської боротьбі, аж поки вона не перейде у масове повстання, практично немає таких завдань, де б вам була потреба поєднувати зусилля декількох груп. А ось провали через зраду та агентів ворога з-за цього непотрібного для праці об'єднання – то найпоширеніша причина знищення повстанських груп. 

6. Постійно підвищуйте власний рівень повстанських знань і навичок і рівень конспіративного захисту вашої групи. Не розслабляйтесь від того, що перші ваші повстанські акції пройшли нормально. Бо чим активніше ви будете діяти – тим активніше ворог буде пробувати вас вирахувати та знищити.

7. Забудьте на весь час боротьби про слова "закон", "правосуддя", "права людини" і т.п. – зрозумійте, що до тих пір, поки ви не знищили антинародний кримінально-олігархічний режим, - ці слова використовуються ним лише для маніпулювання натовпом і не існують в реалі. А щодо вас режим буде вживати всі засоби вашого знищення, навіть не оглядаючись на всі ці "закони" та "права". Те саме відноситься і до "світової спільноти": вона буде допомагати БУДЬ-ЯКОМУ правлячому режиму, поки їй це вигідно і не зачіпає її інтересів. Тому забудьте про заклики до різних "міжнародних амністій" та "ОБСЄ", хіба що використовуйте їх для протирежимної пропаганди.

8. Завжди пам’ятайте, підбираючи людей, що не можна переносити якості людини в одній сфері діяльності на інші. Практично це означає, що не можна вважати людину добрим вояком та підпільником лише тому, що вона має гарну зовнішність, вміє говорити правильні слова та добре співати патріотичних пісень. Якості людини можуть бути визначені лише у тій самій діяльності, до якої ви її залучаєте. Тому розробить для новаків тестові завдання, що повинні перевіряти і готувати їх саме до бойових повстанських акцій.

9. У повстанської боротьбі проти правлячого режиму перемагає той, хто переміг у пропагандивній війні. Тому розглядайте кожну вашу акцію, хай і незначну, саме з точки зору пропаганди. Анонімні акції повинні бути лише в тому разі, якщо просто не можна інакше. В усіх інших випадках – максимально освітлюйте ваші акції і пояснюйте їх значення. Якнайбільш використовуйте для поширення вашої пропаганди Інтернет з його соціальними мережами та блогами, накривайте ваші міста протирежимними графіті та трафаретами, розклеюйте листівки та стікери. Все це коштує копійки, добре конспірується, а ефект має не аби який.

10. І головне: ваше завдання не сподобатися юрбі, А ПІДНЯТИ НА БОРОТЬБУ ТИХ, ХТО ДО НЕЇ ЗДАТЕН. Тому й всю свою пропаганду націлюйте саме на них, а не на рабське бидло, котре піде туди, куди його поведуть.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

12 коментарів:

  1. Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам!

    ВідповістиВидалити
  2. За Неньку Україну!Героям Слава!

    ВідповістиВидалити
  3. Слава Герою України!
    Наша черга довести чого ми варті!

    ВідповістиВидалити
  4. Влада це злочинна організація, а саме стійке ієрархічне об'єднання декількох осіб (п'ять і більше), члени якого або структурні частини якого за попередньою змовою зорганізувалися для спільної діяльності з метою безпосереднього вчинення тяжких або особливо тяжких злочинів учасниками цієї організації, або керівництва чи координації злочинної діяльності інших осіб, або забезпечення функціонування як самої злочинної організації, так і інших злочинних груп (ч.4 ст. 28 КК України)

    ВідповістиВидалити
  5. Саме так , кожен на своєму місці мусить стати кращим і робити довколишній світ кращим і чистішим....

    ВідповістиВидалити
  6. От Лісника би в свій час в Президенти!!!

    ВідповістиВидалити
  7. 1. З 01.07.2021 року розпочнеться не зворотній процес остаточного перетворення Українського народу на кріпаків;
    2. Якщо до 01.07.2021 року не вжити радикальних заходів по усуненню злочинців у владі, то ми втратим останню можливість на гідне життя.
    Якщо Ви згодні з наведеним, то я не помилився звертаючись до Вас.
    Далі наведено для остаточного узгодження (попередньо погоджений) текст вимоги до влади, мета - це створити останній рубіж громадянської оборони, з числа людей котрі здатні на самопожертву. Мирні акції протесту матимуть результат лише у разі якщо їх метою є підтримка в застосуванні радикальних дій до злочинців у владі, у тому числі і шляхом повстання, все інше це чергове коло трагічної історії Українського народу.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=969694720465240&id=100022741634139

    ВідповістиВидалити
  8. Нахер эти "кричалки"и лозунки :слава тому , слава сему . Всё это для дебильный биомассы . Как показывает практика - кто сильнее "кричит" менее всего способен на какие-то конкретные действия .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Все вірно! Нахер ці всі пусті "кричалки" коли час діяти!

      Видалити
    2. Для тех кто осознал, что в РФ уже давно невозможно возобновить Конструкционные права гражданина путем мирного протеста, есть только один возможный выход противодействия УЗУРПИРОВАНОЙ НЕЧЕСТЮ ГОСУДАРСТВЕНОЙ ВЛАСТИ а также ОСТАНОВИТЬ ВОЙНУ и это приминение крайнего способа гражданского
      протеста - РЕВОЛЮЦИЯ - физическое устранение МРАЗЕЙ у власти.
      Учитывая уровень охраны главной мрази - «КРОВАВОГО ЦАРЯ», не позволяет расчитывать на его скорую ликвидацию, а результатом будет только - дворцовый переворот и коронование "нового царя", что не гарантирует прекращение войны, а также исключает возможность прихода к власти в РФ демократических политических сил которые способны остановить это безумие и достигнуть долгосрочного мира на справедливых условиях.

      Далее приведены не сложные, но эффективные мероприятия, реализация которых не требует значительного количества как сил так и средств, в зависимости от уровня профессиональной подготовки исполнителей, с возможным сроком реализации - от 1-го до 3-х месяцев.
      Первоначальная (основная) цель – неспособность РФ вести войну в следствии дестабилизации внутренней политической обстановки в связи с проведением в РФ досрочных выборов - Совет Федераций, Госдумы и местные советы всех уровней.
      Путь достижения - один из методов революции - «революционний террор» - физическая ликвидация в первую очередь сенаторов Совета Федераций и депутатов Госдумы с групы - «Zа войну» - от 10 до 100 БАРАНОВ, что будет достаточно для убеждения оставшихся еще живых о целесообразности срочного сложения с себя полномочий - "слуги народа". В случае превышения 50% отказников и идейных баранов от их общей числености опредилит данные органы власти - как не легетимные и повлечет необходимость в проведении досрочных выборов.
      Всех потенциальных баранов необходимо письменно проинформировать о требованиях, с указанием крайней даты добровольного сложения полномочий а также последствий не выполнения.
      Прошу учесть, что указаный радикальный метод принуждения к демократии исключает кровавый бунт и дает возможность в короткий срок достичь первоочередной цели, все зависит от профисионализма исполнителей, их количества и наличие средст ликвидации.
      Исполнители выбирают самостоятельно свою цель по списку «нечести» - действующий сенатор или депутат который не сложили свои полномочия в установленый срок.
      Важна информационная потдержка с определением революционных организаций которые возьмут ответственность за последствия «революционного террора» – исключительно патриотические силы с числа граждан РФ (как вариант - Легион «Свободная Россия»), также могут быть и другие "организации" (пока еще мало известные) которых несмотря на неоднородность и не организованость будет объединять одна общая первоначальная цель – отстранение МРАЗЕЙ от ВЛАСТИ для создания условий для смены авторитарно-олигархической системы власти на социально-справедливую демократию (власть народа).
      Вышеизложенное - это только «в двух словах», такого рода мероприятия требуют командного мышления аналитиков спецслужб. План простой но без детализации общего плана действий с прогнозированием всех возможных вариантов розвития событий это только фантазии одного человека, которые осуществить не сложно для профессионалов, у вдасти нет противодействия такой крайней формы гражданского протеста - РЕВОЛЮЦИИ!
      https://m.youtube.com/watch?v=Q4k-hfCDrcY
      Основано на собственном опыте борьбы с тоталитарным режимом (власти денег) в Украине -
      https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1130905311010846&id=100022741634139
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=991617521606293&id=100022741634139
      https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=117188583945582&id=100069633216948
      https://www.facebook.com/groups/1481279088807655/permalink/2985336798401869/

      Видалити
    3. https://m.youtube.com/watch?v=tjgtwPTUs5s

      Видалити